Kranarmar

 

På Thoréns i Kil tillverkar vi kranarmar av högsta kvalitet och med säkerheten i fokus. När det gäller kranarmar till grävmaskin är det ett strikt regelverk, därför bör du alltid kontakta oss för en konsultation. Vi samarbetar med Svensk Maskinprovning, SMP, och levererar därför fullt godkända produkter där vi tillhandahåller de tabeller och intyg för att ni ska kunna använda redskapet lagligt. Finns det inte en färdig tabell så ingår det i priset att vi låter SMP göra detta. Allt för att ni som kund ska känna er trygga i ert val. För att vi ska kunna utfärda intyg måste maskinen vara CE-märkt och ha en instruktionsbok. 

Våra kranarmar finns med fästen till de flesta maskiner på den nordiska marknaden. Våra produkter är alltid klassade och CE-märkta och finns i storlekar mellan två och sex ton. Ring oss om ni vill veta mer om detaljerna.

Våra kranarmar passar till Trima SMS, Euro, JCB, CAT, New Holland, Manitou, Stora BM, Lilla BM, Merlo och många andra märken

För grävmaskiner tillverkar vi tredelade kranarmar i olika utföranden. Alla kranarmar levereras med godkänd säkerhetskrok med svivel. Dessa finns med S40, S45, S50, S60, S70, B18, B20 samt SMP-produkter.

Kranarm

Till lastarredskap

InfoPris
2 ton pris med sms / Trims17900:-
4 ton med Stora BM20900:-
6 ton med Stora BM24900:-
6 ton med Stora-stora BM29900:-

Till grävmaskin

Längd max                      Pris
3,7 m16900:-
5 m18900:-
6 m23900:-

Kategorier

ADAPTRAR

ADAPTRAR

GRÄVREDSKAP

GRÄVREDSKAP

Kabelförläggning

Kabelförläggning

Lantbruk

Lantbruk

Lastarredskap

Lastarredskap

Svetsfästen

Svetsfästen