Fraktvillkor

I de flesta fall annonserar vi våra varor inklusive frakt. Då är fraktpriset inbakat i varans pris. Detta mycket på grund av att ni kunder ska veta vad det totala priset blir var ni än bor i landet.

Dock är det vissa delar i en frakt som kan komma till utanför. Och därför vill vi visa hur Schenker bygger sitt fraktsystem. 
Avgörande för att det kan bli så är olika tillägg. Vi har bland annat Gotlandstillägg, bränsletillägg, ortstillägg, storstadstillägg, tillägg viktkontroll, ja listan kan göras lång. 

Viktigt är att vi alltid arbetar för att ni som kunder inte ska behöva betala något av dessa tillägg, men tyvärr måste vi ibland ta ut för detta.

Om ni vill ha ert gods levererat fram till dörr kan det tillkomma avgifter utanpå det faktiska fraktpriset. 

Kontakta oss gärna om ni funderar på något.

Köp-och leveransinformation

Vi säljer våra produkter till såväl företag som privatpersoner.

När du handlar av oss har vi tre olika betalningsalternativ; faktura, betalkort eller swish. Alla våra priser anges exklusive moms, som tillkommer (25%)

Vi levererar varor till ca 4500 unika kunder per år, och för att detta ska fungera så har vi vissa rutiner som vi försöker följa. När vi tar en order så jobbar vi alltid för att kunden ska ha sina beställda produkter så fort som möjligt.

Om vi inte har något på lager, eller om det drar ut på tillverkningstiden så försöker vi alltid meddela er detta så snart som möjligt.

Vill ni handla mot faktura så görs en sedvanlig kreditprövning. Fakturor skall betalas inom högst 15 dagar, och vi följer svensk fakturalag för indrivning av obetalda fordringar. 

Har ni synpunkter på en vara eller en faktura skall detta meddelas inom 8 dagar från att varan eller fakturan ankommit till er. 

Vid försäljning till Norge gäller särskilda regler.

Exportförsäljning

Det går bra att handla av oss även om du bor i något av våra grannländer. Hör bara av er, så hjälper vi er med detaljerna.

I Norge samarbetar vi med ARA maskin i Aremark. Ni kan beställa varor av oss för avhämtning hos dom.

För kontakt med ARA Maskin i Arenmark ring: 004655424100